Fotod: Eesti mees korraldas koduaias naisele korraliku üllatuse (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Üks õnnelik Eesti naine sai oma koduaeda väga mõnusa lõõgastumispaiga, kui tema mees omaenda kavandatud projekti järgi aeda võimsa ehitise püstitas.

Inna Remmelgas tõdeb, et tema kaasa on hakkaja mees. Kaks aastat tagasi ostis paar endale maale vana maja, kuhu esimese asjana rajati köetav kasvuhoone. Kuna kohapeal veel ei elata, tuli luua muidki omaloomingulisi lahendusi, näiteks välidušš. 

Foto: Erakogu

«Dušinurga saime valmis nädalaga,» kiidab Inna. Lõpuks sai endiste omanike vana kasvuhoone kastmiseks mõeldud vann muru seest välja kraabitud ja mehel tekkis idee sellest naisele koduspaa meisterdada. 

«Poes polnud enam täispuhutavaid vanne saada ja nii saimegi endale mõnusa lõõgastumise koha,» on Inna tehtuga väga rahul. Vett vahetab pererahvas vannis siis, kui tundub, et enam sinna sisse minna ei taha. Vesi kasutatakse ära kasvuhoones. Kui vett peaks ülearu olema, saab selle ka äravoolust otse maasse tühjendada.

Foto: Erakogu

Vannil käib suurema saastumise vältimiseks kate peale, kemikaale pere vee puhastamiseks mõistagi ei kasuta. 

Tänavu suvel kulub selline koduspaa väga ära ja Inna on äärmiselt rahul. Eriti mõnusaks teeb ettevõtmise asjaolu, et mees ise sellele mõttele tuli ja kusagilt ideid ei hankinud, vaid projekti oma peas kokku pani. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles