Paljulapselise ema geniaalne koristusnipp säästab tohutult aega (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Ühe mitmelapselise ema koristusmeetod on oma lihtsuses geniaalne: see tagab, et koristamisele ei pea mitte kunagi oluliselt aega kulutama.

Kolme lapse ema Melissa Willets ütleb, et tihti eeldatakse, et sellise lastehulga puhul on kodu kogu aeg totaalne seapesa. Tegelikkuses on olukord hoopis teine ja seda tänu Melissa kavalale nipile, vahendab Popsugar.

«Ma ei taha uhkustada, aga mu kodu on ausalt kogu aeg korras. Ja seda tänu ühele ainsale nipile: ma teen iga päev koristusplaanist ära ühe asja ja nii seitse päeva nädalas,» räägib Melissa.

Melissa sõnul tunnevad paljud talle kaasa, sest eeldavad, et kolme lapsega kuluvad tema nädalavahetused maja küürimisele, kuid tänu sellele, et naine ühel päeval pühib tolmu, teisel kraamib vannitoa, kolmandal käib üle põrandad, ei ole tema kodu mitte kunagi sassis, sest selle käigus paneb ta alati jooksvalt ka oma kohale kõik laialipillutud asjad.

«Koristamisele kulub mul päevas väga vähe aega. Teen iga päev ühe töö ja see käib nii möödaminnes ja kiiresti, et ma ei märkagi,» sõnab naine.

Talle sobib säärane lähenemine suurepäraselt, sest kui jätta kõik koristustööd ühele päevale, on neid liiga palju ja on väga tõenäoline, et need võiksid jääda tegemata, sest tundub, et nagunii kõike ei jõua.

«Iga päev natuke tehes jääb mul tublisti aega ka muude tegevuste jaoks,» sõnab ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles