Pereema sattus koduseinte vahel valitseva hallituse tõttu 160 korda haiglasse

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hallitusseened meie kodudes võivad põhjustada tõsiseid tervisehädasid.
Hallitusseened meie kodudes võivad põhjustada tõsiseid tervisehädasid. Foto: Steve Ball / PantherMedia / Steve Ball/ Scanpix

Sotsiaaleluruumis elaval Austraalia pereemal kulus 160 haiglakülastust, et saada viimaks jälile tervisehädasid põhjustavale tegurile - hallitusele.

Sotsiaaleluruumis elav Melissa Harrison kahtlustas esimest korda haiglasse sattudes oma rasedust. Aasta oli siis 2014. Lapse sünni järel läks Harrisoni tervis aga veelgi kehvemaks ning naine oli lausa püsiklient erakordse meditsiini osakonnas.

Korduvad sümptomid, sagedased haiglakülastused, tihedad hingamisraskused ja pidev ebameeldivustunne ei andnud aga pereemale rahu, vahendab 9news.com.au. Harrison hakkas oma tegemistel rangelt pilku peal hoidma ning jõudis ühe suurpuhatuse järel selgusele  - aastaid väldanud tervisehädad olid tingitud korteris vohavast mustast hallitusest.

Kohaliku omavalitsuse poole pöördunud pereema jäeti esmalt oma mures üksi. «Nad vastasid, et hallitus on normaalne nähtus ning soovitasid mul sellest lihtsalt vabaneda,» ütles Harrison väljaandele. 

Järjekindel Harrison ei jätnud aga jonni ning lasi oma kodu asjatundjatel üle kaeda. Hotelli öömajale paigutatud naise ja ta pere edasine käekäik on senikaua aga saatuse kätes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles