Kodu puhkuse ajaks välja rentinud abielupaar sai kohutava üllatuse osaliseks (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Abielupaar, kes oma kodu puhkusereisi ajaks üürile andis, sai reisilt naastes väga ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui tuli välja, millega nende kodus vahepeal tegeletud on.

Amsterdami abielupaar, kes oma kodu Airbnb kaudu puhkusereisi ajaks üürile andis, sai šoki, kui politsei nendega ühendust võttis ja teada andis, et nende korteris tegutseb bordell, vahendab Daily Mail.  

Politseireidi käigus leiti korterist kolm protstituuti ja ettevõte suleti, sest kuigi prostitutsioon pole Amsterdamis keelatud, vajab see tegutsemiseks spetsiaalset luba, mis isetegevuslikul asutusel puudus.

Silma jäi tegevus politseinikele seetõttu, et nende reklaamid ilmusid väga äkitselt väga paljudesse prostitutsiooniteenuse vahendamisega seotud kanalitesse. 

Bordelli tegevus kästi lõpetada ja ettevõtmise eestvedajatele anti mõni päev, et pind vabastada.

Paraku suurt muud teha ei saagi, sest prostituudid ei olnud illegaalsed immigrandid ega inimkaubanduse ohvrid, samuti tegid nad tööd oma vabast tahtest.

Paar, kelle kodus kõik toimus, on täiesti vapustatud. Nad olid täiesti veendunud, et midagi halba ei saa juhtuda, sest kodu väljarentimiseks kasutasid nad spetsiaalset agentuuri, kes kortereid Airbnbsse vahendab.

Sama agentuuri ja oma koristajat peavad nad nüüd peamisteks kahtlusalusteks.

Oma kodus tunneb abielupaar end väga ebamugavalt, sest prostituudid pakkusid oma teenuseid kõigis nende korteri tubades. Voodi asemel magavad nad õhkmadratsil, sest tunnevad tülgastust mõeldes, mis nende abieluvoodis toimus.

«Voodi, vaip diivan - kõik tunduvad võrdselt rõvedad ja eemaletõukavad. Me ei julge neid kasutada. Diivanil oli valgeid plekke ja me ei tahtnud mõeldagi, millest. Paraku andis politsei meile teada, et see on täpselt see, mida me arvasime» ütlevad nad.

Paar on otsustanud Airbnb-lt kahjutasu nõuda ja hoiatab kõiki, kes samasugust kodu väljarentimise plaani peavad, põhjalikult järele mõelda, kas lisaraha on ikka seda riski väärt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles