Fotod: Võrus müüakse linna kohta ootamatu sisustusega kodu (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.e

See korter näeb välja nagu midagi, mis võiks paikneda Tallinna südalinnas, kuid asub tegelikult hoopis teises Eesti otsas. 

Võru kesklinnas Tamula järve lähedal on müüa avar ja valgusküllane väga vingelt sisustatud korter, millesarnaseid selles linnas ilmselt rohkem ei leia. 

Korter asub vaikse tänaval kortermaja sisehoovitiivas. Korteri planeering on kahele poole maja - aknad avanevad maja ette ja taha. Korteris on sisseehitatud saun.

Foto: city24.ee

Korter on renoveeritud 2016.aastal, mille käigus on maitsekalt ja stiilselt uuendatud kogu siseviimistlust. Korteri värvi- ja valgustuslahenduse on loonud vabakutseline sisekujundaja Tõnis Org. Sisekujundaja kavandite järgi on tehtud ka mööbel.

Foto: city24.ee

Kogu mööbel on valmistatud eritellimusel. Köögimööbel sisaldab kahekambrilist külmikut, praeahju, mikrolaineahju, keraamilist pliidiplaati ja õhupuhastit.

Esikus on mahukas lükandustega garderoobikapp.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles