Koduomanikku ajab raevu absurdselt paigaldatud valgusti

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Üks majaomanik ei suuda kohaliku omavalitsuse rumalust ära imestada: juba aasta aega jagab ta ametnikega maid absurdselt paigaldatud valgusti pärast.

Austraalias Perthis on üks paar aasta aega maadelnud kohaliku omavalitsusega, kes lasi maja sissesõiduteele paigaldada tänavavalgustusposti, vahendab news.com.au.

Muidu poleks ehk hullugi, kuid post paikneb täpselt keset sissesõiduteed, selle küljes on lisaks ka tänavanimi.

Esmapilgul võib lahendus tunduda absurdselt naljakas, kuid abielupaar Antonio ja Nancy Grasso, kelle sissesõiduteel post asub, ütleb, et see on ohtlik: postile võib otsa sõita, kehvemal juhul sealt ka surmava elektrilöögi saada.

Asja teeb eriti halenaljakaks see, et aasta jooksul pole jõutud mingisugusele lahendusele: omavalitsus keeldub lampi maha võtmast, kuigi see pole aasta jooksul ka kordagi põlenud.

Linn jääb aga endale kindlaks: nende sõnul ei küsinud paar linnavalitsusest luba kaherealise sissesõidutee ehitamiseks. Nende sõnul peab hoopis abielupaar oma sissesõidutee normidega vastavusse viima, lampi eemaldada polevat võimalik. See rikuks tänava valgustatust. Hoolimata sellest, et lamp praegu nagunii ei põle.

Grassosed aga alla anda ei plaani: nende kava näeb ette surveavaldamise jätkamist seni, kuni lamp lõpuks siiski maha võetakse.

Vaata lampi SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles