Vaikse linnaosa elanikud said väga kummalise hoiatuskirja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Ühe vaikse linnaosa elanikud olid väga üllatunud, kui avastasid oma postkastidest kummalise hoiatuskirja.

Vaikse linnaosa elanikud Uus-Meremaal Tuakau linnas olid üsna rabatud, kui avastasid oma postkastidest kummalise hoiatuskirja, vahendab news.com.au.

Kirja saatnud «murelik naaber» hoiatas piirkonna elanikke selle eest, et kuna ühe piirkonnas asuva kortermaja on ära ostnud odavaid üürikortereid vahendav ettevõte, siis lähiajal on naabrusesse elama oodata madalama sissetulekuga inimesi ja kutsus elanikke üles silmi lahti hoidma.

«Olge tähelepanelikud igasuguse kahtlase tegevuse suhtes. Samuti soovitaksin naabrivalvemiitingud taas kokku kutsuda,» seisis kirjas.

Piirkonna elanikke ajab kiri raevu: nende hinnangul on see diskrimineeriv ja naeruvääristab nende seni sõbraliku linnaosa mainet.

«Me oleme väga sõbralikud. Meie naabruskond on tuntud selle poolest, et suhtume kõigisse hästi. Ja nüüd midagi sellist,» on piirkonnas elav Mary Astle pahane.

Housing New Zealand, kes kortermaja ostnud, kinnitab, et nad teevad oma üürnikele põhjaliku taustakontrolli ja päris kindlasti pole piirkonna elanikel muretseda vaja.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles