Fotod: auhinnatud maja, mis naabritele närvidele käib

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmoselaeva meenutav maja käib naabritele närvidele.
Kosmoselaeva meenutav maja käib naabritele närvidele. Foto: birdsportchmouthrussum.com

Eelmisel aastal pidulikult aasta ehitiste hulka valitud kuus aastat tagasi ehitatud maja käib naabritele kohutavalt närvidele.

Suurbritannias 2017. aastal aasta ehitiste hulka valitud hoone, mille üle nii arhitektid kui omanikud väga uhked on, on naabrite hinnangul piirkonna häbiplekk, vahendab Daily Mail. 

Londonis asuv hoone on kõikide ekspertide hinnangul imeline. Kosmoselaevast inspireeritud ehitis on naabrite hinnangul aga kohutav. Ka ehitusluba oli sellele raske saada - selleks kulus tervelt kaks aastat.

Foto: birdsportchmouthrussum.com

Kuna tegemist on üsna ajaloolise naabruskonnaga, on kohalike hinnangul vanale majale juurde poogitud uusehitis lihtsalt jõle. «See on kahtlemata väga uuendusmeelne ja originaalne, aga selle koht ei ole siin,» ütleb üks anonüümseks jääda sooviv naaber.

«Minu meelest on tegu kosmoselaevaga, mis on kogemata ajaloolise maja tagaaeda maandunud. Ma saan aru, miks see ümberkaudsetele ei meeldi, see lihtsalt ei sobi siia piirkonda,» sõnab üks mööduja.

Foto: birdsportchmouthrussum.com

Vaata rohkem pilte kummalisest ehitisest SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles