Tüliõun majas: poja kraamimata korterit kritiseerinud ema sai noahoobid kaela

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perepoeg pussitas oma ema.
Perepoeg pussitas oma ema. Foto: Fabio Alcini / PantherMedia / Fabio Alcini/ Scanpix

Glasgow mees Daryl Howard mõisteti kuueks aastaks vangi oma lihase ema ründamise eest.

Pereliikmetevaheline sõnavahetus Šoti majapidamises päädis noahoopide ning vanglakaristusega. Lühikese süütenööriga perepoeg Daryl Howardil sai nimelt kõrini ema nääklemisest ning pidevast kaelas istumisest. Pojal korterit kraamida soovitanud pereema sai tunda oma ihuvilja toores viha.

Pereema Eleanor Howardi appikarjeid kuulnud naabrid kutsusid kohemaid politsei ja kiirabi. 51-aastane naine vajas kohapeal elustamist, ent pääses siiski eluga, vahendab eveningtimes.co.uk.

Perepoeg Daryl andis end kaks päeva hiljem ise politseisse üles. Mehe sõnul olevat ta olnud tol päeval vihane, et ema ennastunustavalt end tema korteriuksest sisse lasi. Samuti ei olnud mehele meeltmööda ema korteri suunas paisatud kriitikanooled. 

«Ma pussitasin teda rohkem kui kaks korda, aga ikkagi vähem kümme. Ma vabandan,» ütles kuueks aastaks ja kaheksaks aastaks oma ema mõrvakatse eest süüdi mõistetud Daryl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles