Paljudele loomulik kodune harjumus võib külalistele võigas tunduda (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kuigi igas kodus omad kombed, tasuks mõnikord arvestada ka sellega, mida arvavad need, kes sulle külla on tulnud. 

Paljud loomaomanikud on nimelt harjunud, et nende neljajalgsed sõbrad võivad käia kõikjal: koerad on lubatud diivanile, kassid laudadele ja tööpindadele ja nii edasi. Kuid kõik loomasõprade külalised ei ole samade harjumustega, vahendab portaal Good Housekeeping.

Portaali andmeil ongi igal pool vabalt ringi liikuvad lemmikloomad üheks kõige võikamaks asjaks, mida inimesed teiste kodudes tähele on pannud.

«Mul ei ole loomade vastu vähimatki, aga oma kodus ei luba ma iial kassi lauale või tööpinnale. Kui külas viibides näen, et seal on see lubatud, kaob mul igasugune soov laua taga süüa,» räägib näiteks üks portaali küsitluses osalenu. 

Sama kinnitab ka teine. «See tundub täiesti ebahügieeniline. Loomad peaksid tubastes tingimustes ikka põrandal olema,» ütleb ta.

Lisaks sellele peletab inimesi veel puhastamata tualett, üleajav prügikast, pesemata nõusid täis valamu ja vedelevad riided. Aga ka pereliikmete buduaarifotod pole midagi, mida hea meelega vaadatakse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles