Fotod: sellised on kõige odavamad majad neljas Eesti suuremas linnas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Vaatame üle, kui palju peab raha taskus olema, et neljas Eesti suuremas linnas majaomanikuks saada. Ja mis kvaliteeti selle raha eest pakutakse.

Tallinn: kahe magamistoaga maja, 75 000 eurot

Foto: KV.EE

Tallinnas küsitakse hetkel kõige odavama müügis oleva maja eest 75 000 eurot. Tegemist on väga pisikese, pigem suvilamõõtu hoonega, kus pinda kõigest 34 ruutmeetrit. 

Tartu: vana veetorn Tulbi tänaval, 28 500 eurot

Foto: KV.EE

Tartus müüakse 60ndatel ehitatud veetorni, millele tehtud detailplaneering lubab ehitist tublisti laiendada. Väga põnev võimalus inimesele, kes ei taha elada traditsioonilises viilkatusega kodus.

Narva: ühe magamistoaga suvila, 13 700 eurot

Foto: KV.EE

1998. aastal ehitatud suvilas on kaks tuba, neist üks magamistuba. Puitmaja on heas korras, ostja saab kauba peale kogu saunaehituseks vajaliku materjali. Krunt, kus suvila asub, on ilusti hooldatud.

Pärnu: kahe magamistoaga maja, 41 900

Foto: KV.EE

Raekülas asuv remontivajav maja on kaugel esimesest värskusest, aga selle asukoht on suurepärane: mereni on majast vaid 700 meetrit. Kes remondikaost ei pelga, saab väga hea asukohaga elamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles