Parim enne möödas: kaks värvitooni, millest sisekujundajad soovitavad edaspidi mööda vaadata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge ja halli «parim enne» on möödas.
Valge ja halli «parim enne» on möödas. Foto: Evgeny Kostsov / PantherMedia / Evgeny Kostsov/Scanpix

Sisekujundajate sõnul on lumivalgel ja terasekarva hallil viimane aeg troon loovutada ning teha ruumi veidi julgematele värvitoonidele. 

Valge ja hall värvitoon on ennast inimeste majapidamistes tõestanud, ent nüüd on asjatundjate sõnul viimane aeg mugavustsoonist välja tulla ning veidi julgematele kõrvaltoonidele oma elus ruumi teha.

Paanikaks pole põhjust, sest jõulisemate ja julgemate värvitoonide all peavad sisekujundajad eeskätt silmas erinevate värvitoonide harmoonilist sümbioosi, vahendab time.com.

Neutraalsetele värvitoonidele tasub seega edaspidi mängulisemalt läheneda ning leida viis, kuidas kahvatud toonid erksamatega kombineerida. Monotoonsed värvivarjundid on küll üsna ohutu ja riskivaba valik, ent kui soovid oma majapidamisse veidi sügavust ja isikupära, tasub appi võtta väheke intensiivsemad värvivarjundid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles