Kaks asja, mis igaühel voodi kõrval käepärast olema peaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Magamistoas voodi kõrval võiks lisaks heale raamatule ja lugemislambile olla kindlasti veel kaks asja alati käepärast.

Readers Digest soovitab, et kindlasti peaks öökapil alati olemas olema järgmised esemed:

  • Veeklaas. Paremini kui kohv aitab pika ööune järel unest toibuda ja päeva käima saada klaasitäis vett. Võta see juba õhtul voodi kõrvale ja joo ära enne voodist väljatulekut. See päriselt muudab oluliselt seda, kui kiiresti ja kergesti sa päeva alustada suudad. 
  • Märkmik. Väga tihti hakkavad õhtuti, eriti vastu tööpäeva, peas tiirlema mõtted järgmise päeva kohustustest ja kõigest, mida vaja meeles pidada. Kui see hakkab uinumist segama, võta märkmik ja pane kõik eesootavad ülesanded võimalikult detailselt kirja. See annab kindlustunnet, et miski ei lähe meelest, ja aitab lõõgastuda. 

Ja on ka üks asi, mida kindlasti ei tohiks magamistoas hoida: see on telefon. Telefon ei lase sul pühendada uinumisele ega partnerile. See hoiab su mõtted töö juures ja segab igal muul moel. Telefon peaks kindlasti jääma magamistoast väljapoole, selle asemel too sinna vana hea äratuskell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles