Valge asemel jõuab meie kodudesse jõuliselt üks üsna ootamatu värv

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Oleme Eesti kodudes näinud aegade jooksul igasugu toone alustades pruunist ja beežist lõpetades juba väga pikalt püsinud valgega. Uus mood toob endaga aga ühe üsna ootamatu tooni.

Nimelt, selgub välismaiseid trende jälgides, saab varsti rohkem kui kunagi varem ka Eestis näha sidrunkollaseid kodusid. 

Eestlastegi seas väga menukas inspiratsiooniportaal Pinterest juba kubiseb interjööridest, kus põhikohal see kollase erk varjund. Julgemad kasutavad kollast kodukujunduses väga jõuliselt. 

 

A post shared by @vintagissima on

Nii näiteks võib kohata sidrunkollast köögimööblit, diivanit, ka terveid suuri sidrunkollaseks võõbatud või tapeeditud seinapindu. 

Kui peamiselt valget sisekujundust põlgas nii mõnigi steriilseks ja haiglavääriliseks, siis erkkollane võiks pideva päikesepuuduse käes kannatava eestlase ju küll pisut rõõmsameelsemaks muuta. 

Saab näha, kui hästi meie kodusisustajad selle tooni omaks võtavad, kuid ootamatu ja värskendav on see lahendus igatahes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles