Fotod: kasutu aianurk saab ilusaks ja väga efektiivseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: wildinkpress.com

Meil kõigil leidub aias mõni selline nurgatagune, mida hästi kellelegi näidata ei taha. Aga mis oleks, kui võtaks kätte ja teeks selle korda nii nagu üks hakkaja perenaine tegi?

California aiapidaja Rebekah oli hädas maaribakesega, mis jäi tema maja seina ja aia vahele - sealtkaudu pääseb tööriistakuuri ja garaaži, mistõttu oli tegemist vajaliku aiateega, aga see algupäraselt kruusaga kaetud pinnas nägi lihtsalt kole välja, vahendab Apartment Therapy.

Rebekah õnneks paistab päris suure osa päevast sellele maaribakesele korralikult päikest. Nii sündis plaan rajada sinna korralik tee ja hakata köögivilju kasvatama. 

Majakülg pärast.
Majakülg pärast. Foto: wildinkpress.com

Teeraja ladus Rebekah tellistest ja kalasabamustris - see näeb väga efektne välja. Peenraääred said samuti tellistest. Paaris kohas peenar katkeb ja vahekohtadesse on paigutatud samuti köögiviljade kasvatamiseks mõeldud potid.

Foto: wildinkpress.com

Telliskivitee servadesse istutas Rebekah roomava tüümiani, mis peaks ajama end laiali ja katma kivide vahekohad. See on kaval nipp, sest kus tüümian ees, sinna umbrohi kasvama ei hakka.

Ka Rebekah kaks väikest poega said majaküljepeenardesse oma isiklikud taimed, mille kasvamist nad iga päev inspekteerimas käivad.

Foto: wildinkpress.com

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles