Lapsenuttu peljanud korteriomanik viskas lapseootel üürniku välja

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kriiskava väikelapse hirmus raseda üürniku välja visanud üürileandja ei pääse karistuseta.

Uue ilmakodaniku ootel Jelena ja Milos Pavic visati nende üürikorterist välja üsna viimasel minutil - 33. rasedusnädalat alustanud Jelena oli viimase vindi peal rase ning ühtlasi ei järginud koduomanik Norton Bradfield 90-päevast etteteatamisnõuet. Üürileandja ainsaks väljatõstmispõhjuseks oli hirm lapsenutu ja sellest tuleneva magamatuse ees.

Selle asemel, et veel viimased nädalad oma õndsat olekut nautida, tabasid Jelenat hoopis stress ja murepilved - naine ei saanud õigupoolest magadagi, kuna hirm lageda taeva alla jääda, oli lihtsalt niivõrd suur, vahendab realestate.com.au.

Uus-Meremaalt pärit paar leidis läbi tuule ja tormi endile lõpuks uue kodu. Noorpaari endine üürileandja, härra Bradfield, peab aga raseda naise diskrimineerimise eest kompensatsiooni maksma ning edasises tulevikus palkama isikliku maakleri, kui soovib veel üüriturul jätkata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles