Fotod: neljaliikmelise pere koduks on väga huvitavalt ehitatud maja

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: treehugger.com

Selleks, et kogu pere hästi ära mahutada, ei pea maja olema traditsiooniline 250-ruutmeetrine lahmakas - huvitavama kodu saab hoopis teistsugusest ehitisest.

New Yorgis Brooklynis asub üks väga põnevalt lahendatud maja: kõigest 3,5 meetrit laial hoonel on neli korrust ja nendel korrustel on end sisse seadnud arhitekt, ehtekunstnik ja nende kaks last, vahendab TreeHugger.

Foto: treehugger.com

Pere on samas piirkonnas elanud juba kaheksa aastat ning nad olid kindlad, et ei soovi sealt kunagi lahkuda. Niisiis püüdsid nad endale leida päriskodu, mis vastaks kõigile nende vajadustele.

Foto: treehugger.com

Selleks osutuski kitsas maja, mille sissepääs ja mahukas esik on keldris. Samasse mahub ka majapidamisruum. Ehituse käigus lisati majale veel üks korrus vanemate magamistoa ja pisikese katuseterrassi jaoks.

Foto: treehugger.com
Foto: treehugger.com

Esimesel korrusel on ühised ruumid: köök, elutuba, söögituba ja raamatutuba. Teisel korrusel on lastetoad ja vannituba, kõige kõrgemal terrass ja vanemate magamistuba ning veel üks vannituba.

Foto: treehugger.com
Foto: treehugger.com

Tegemist on tõeliselt unikaalse koduga linna südames, millel samas ka oma tilluke privaatne tagaaed. Teeb päris kadedaks, kas pole?

Foto: treehugger.com

Vaata rohkem SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles