Kirjus uusarenduste meres troonib kvaliteet

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Uusarendusi kerkib nagu seeni pärast vihma - kuidas aga pealtnäha sarnaste kinnisvaraobjektide vahel õigupoolest orienteeruda?

Uusarendusi on kinnisvaraturul tohutult palju. Liis Reisner, Arco Vara kinnisvarabüroost toob välja kolm uusarendust Tallinnas, mis peaksid andma hea ülevaate pakkumiste tegelikust erinevusest.

Kodulahe kvartal 

Stiilne linnakodu, mis on ümbritsetud mere ja metsaga, olles samas kesklinnast vaid seitsmeminutilise autosõidu kaugusel. Kvaliteetsed ja hea planeeringuga korterid on täiuslikud peredele, kes väärtustavad oma aega. 

Kopli liinid

Kopli liinid ei kõla kõigile just kohana, kuhu elama kipuks. Kes aga veidigi Põhja-Tallinna arenguga kursis on, need ruttavad kiirelt endale Kopli liinide arendusse kortereid soetama. Reisneri sõnul on jutud Kopli liinide muutumisest uueks Kalamajaks igati uskumist väärt. 

Das Haus 

See on midagi tõelisele linnainimesele. Moodne elukeskkond linnasüdames, kus parimate korterite hinnad ulatuvad lausa miljoni euroni.

Mida veel tähele panna? 

  • Vaata planeeringut ja mõtle läbi, kas see vastab kõikidele ootustele ja lootustele. Näiteks, kas on piisavalt panipaigaruumi? 
  • Kaunitel 3D-piltidel võib ümbrus reaalsusest veidi erineda. Mine vaata oma tulevase kodu asukoht kindlasti ka isiklikult üle – laohoone akna taga ei ole meeldiv üllatus.
  • Kõige tähtsam on kvaliteet. Kvaliteetsed viimistlusmaterjalid tagavad selle, et peale garantiiaja lõppemist ei pea kohe pintsli ja haamriga korterit uuesti üle käima.

Reisneri sõnul on odavamad arendused sarnasemad, kuna peamiseks müügiargumendiks on soodsam hind. Kallimad on aga seevastu erinäolisemad, sest koos korteriga müüakse ka lugu ja elustiili ning emotsiooni eest ollakse tihtipeale ka rohkem nõus maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles