Fotod: männimetsa rohelusest ümbritsetud korter Nõmmel ootab uut pererahvast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Maitsekalt renoveeritud kolmetoaline korter Nõmmel ootab uut pererahvast, kellele tuule ja külma eest varjualust pakkuda. 

Valgusküllane korter asub vaikses eramajade piirkonnas. Männimetsa rohelusest ümbritsetud elamispind on eemal suuremast linnakärast, ent siiski piisavalt lähedal, et kesklinna tööle sõita.

Foto: KV.EE

Korteri magamistoa aknad avanevad hommikupäikese ja elutoa aknad pärastlõunase päikese suunas. Korterisse jääb kogu piltidel olev mööbel. Üks magamistubadest on möbleerimata ning seda võib soovi korral kasutada kas garderoobina või mõnel muul otstarbel. 

Foto: KV.EE

Kommunaalarved on selles E-energiaklassiga korteris aastaringselt mõistlikud. Talveperioodil tuleb arvestada kuni 150 eurose väljaminekuga, suviti peaks see summa oluliselt väiksem olema, ulatudes vaevu 100 euroni. Igakuistele kuludele lisandub veel eraldi tasu elektrienergia tarbimise ja kaabeltelevisiooni ning interneti kasutamise eest vastavalt sõlmitavale paketile.

Uuri veidi lisaks SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles