Uuring: üllatavalt suur hulk inimesi sooviks oma kaaslase voodist välja visata (2)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Uue uuringu kohaselt viskaks ligi pool abielus või paarissuhtes olevat inimest suure tõenäosusega oma kaaslase voodist välja.

2000 ameeriklase seas läbiviidud uuring heidab valgust suhtes olevate inimeste magamisharjumustele. Ligi pool küsitluses osalenutest heidaks oma kaaslase, sõltuvalt ööst, magamistoast välja ning jätkaks magusa ööune nautimist üksinda. 

Mis veelgi üllatavam - üks inimene viiest on märkinud kõige häirivamaks faktoriks öötundidel justnimelt oma partneri, vahendab nypost.com.

37 protsenti vastanutest leidis, et neil hakkab öösiti lihtsalt liiga palav, samal ajal kui 32 protsenti peab iga öö lõputut võitlust teki ja padja nimel. Üks mees viiest kurdab sealjuures oma kaaslase juuste üle, mis kipuvad öösiti piire ületama.

57 protsenti küsitletuist tunnistas, et on keset ööd teise tuppa hiilinud, et elutähtsad unetunnid täis saada. Kolm inimest neljast on sealjuures nõus ohverdama iseenda unetunnid, et kaaslane vaikust ja rahu saaks. Mis veelgi huvitavam - 51 protsenti küsitletud paaridest oli üksmeelel, et kaaslasega ollakse termiliselt erinevatel lainetel, kus ühe jaoks on sobivaimaks uinumiskeskkonnaks soe tuba, samal ajal kui teine eelistaks pigem jahedust.

7 asjaolu, mille üle paarid öötundidel kõige enam kurdavad:

  • kaaslane norskab;
  • voodis on liiga palav;
  • erinevad magamaminekuajad;
  • sirutusvõimalus puudub;
  • kaaslane tõmbab kogu teki endale;
  • kaaslase juuksed näos;
  • ei leia sobivat asendit.
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles