Abielupaar ei tohi enam oma naabrite maja poole vaadata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sheila ja Nigel Jacklin.
Sheila ja Nigel Jacklin. Foto: SWNS.com / SWNS.com/Scanpix

26 aastat rannarajoonis oma majas elanud abielupaar ei või enam oma uute naabrite maja poole vaadata ja peavad ka randa ringiga minema.

55-aastane britt Nigel Jacklin ja tema naine Sheila ei või enam oma naabrite maja poole vaadata ega sellest liiga lähedalt mööduda, sest neil tekkis naabrite ehitustööde pärast mõttevahetus ja naabrid esitasid nende vastu kaebuse, vahendab Daily Mail.

Naabrite maja, mida Jacklinid vaadata ei tohi.
Naabrite maja, mida Jacklinid vaadata ei tohi. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Viis aastat tagasi kolis paari naabermajja, jupikese rannale lähemale, kliiniline psühholoog Stephane Duckett oma elukaaslase Norinne Betjemanniga. Kuna peagi algasid ehitustööd, millega ettekirjutustest kinni ei peetud, tegid Jacklinid naabrite kohta mitu kaebust. 

Kuid ettekirjutuse said hoopis Jacklinid ise: Duckett ja Betjemann andsid võimudele teada, et naabrid kiusavad neid taga.

Nigel ja Sheila Jacklin oma maja ees. Selja taha jääb naabrite maja, sellest vasakule meri, kuhu Jacklinid nüüd ringiga minema peavad.
Nigel ja Sheila Jacklin oma maja ees. Selja taha jääb naabrite maja, sellest vasakule meri, kuhu Jacklinid nüüd ringiga minema peavad. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Jacklinid on politsei tegevuses väga pettunud. «Meie versioon juhtunust ei huvitanud kedagi. Meisse suhtuti nagu kriminaalidesse. Me ei või enam oma kodukandis elada ja käituda nii nagu seda 26 aastat teinud oleme,» ütleb Nigel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles