Pool aastat tagasi uue kodu ostnud paar maadleb siiani ehituspraagiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Möödunud aasta lõpus uue kodu võtmed kätte saanud paar maadleb siiani ehitus- ja projekteerimisvigadega ega suuda ära oodata, millal lõpuks oma kodus rahulikult elama saavad hakata.

Noor briti paar, 21-aastane Natasha Paul ja 24-aatane Marcus Healey kolisid oma koju eelmise aasta lõpus, aga elavad endiselt ehitusplatsil, kuigi ostsid omateada valmislahendusel

Parandada on tulnud kõike alates vigasest radiaatorist lõpetades suurte pragudega seintes. Kuna ehitisel on kaheaastane garantii, ei pea noored tööde eest midagi maksma, aga äärmiselt häiritud on nad üle piiri veninud remonditöödest siiski.

«Me maksime selle kodu eest kõvasti ja mind häirib, et siin endiselt nii palju probleeme on,» ütleb Natasha. 

Näiteks vajab kõigele tehtule lisaks veel vahetamist nende boiler, samuti ootavad nad praegu, et üleujutuse alla jäänud tagaaed kuivaks ja nad muruseemne maha saaks panna. 

Ka noorte kanalisatsioon on korra üles öelnud ja see tehti samuti garantiikorras korda. 

Kuid Natasha ja Marcuse sõnul see lõputult ei aita, et kõike tehakse garantiikorras ja ise maksma ei pea - tekib lihtsalt küsimus, kui kaua sellised jamad veel kestavad.

Vaata pilte noorte kodust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles