Mudilane tulistas IKEA poe diivani vahelt leitud tulirelvast (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA logo.
IKEA logo. Foto: Caro / Bastian / Caro / Bastian/Scanpix

Ameerika IKEA esinduses sattus laetud relv ühe müügisoleva diivani vahele, püstolist tulistanud noorsand ja kõik kõrvalviibijad pääsesid õnneks vaid ehmatusega.

Istme vahelt relva leidnud mudilane tegi instinktiivselt seda, mida oleks teinud iga teine kuueaastane – lasi püstolist paar lasku. Indiana osariigis aset leidnud vahejuhtum lõppes õnneks kõigile osalistele õnnelikult. Relva leidnud väikemees pääses kerge ehmatusega ning kõik ostlejad ühes temaga.

Kohale tormanud politsei sõnul olevat tol päeval üks relva kandnud meesterahvas diivanile istunud, et selle sobivust hinnata. Püsti tõustes libises tulirelv aga mehe relvataskust märkamatult välja, vahendab edition.cnn.com.

IKEA on vahejuhtumi pärast vabandust palunud, rõhutades, et ettevõtte suhtub senisest veelgi rangemalt turvalisuse tagamisse oma esindustes.

Indianas kehtiva seaduse järgi peab relva kaasas kandes ka relvaluba taskus olema. Kas diivanil istunud meesterahval see oli, selgitab vaid aeg.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles