Mööbligigant IKEA lööb järgmisena käed LEGO ja Adidasega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootja foto / ikea.com

Rootsi mööbligigant on alati üllatanud oma koostööpartnerite valiku poolest - seekord kavatsetakse kasu lõigata partnerlusest LEGO ja Adidasega.

Rootsi mööbligigandil ei näi ideedest puudust olevat. Seekord on IKEA otsustanud ühendada jõud LEGO ja Adidasega, et tuua sportlik eluviis ning mänguline loometegevus inimestele lähemale.

Koostöös LEGOga kavatsetakse teha tormi mänguasjamaailmas - kuidas ja mida täpsemalt, selle jätavad asjaosalised enda teada, küll aga on järgnevate aastate jooksul oodata palju põnevat nii mudilastele kui nende vanematele, vahendab housebeautiful.com.

Spordihiid Adidasega kavatsetakse seevastu luubi alla võtta inimeste eluviis ning selle aktiivsemaks muutmine. «Meie eesmärgiks on tuua sport inimestele lähemale. Koostöös IKEAga kavatseme heita veidi valgust sellele, miks mõned inimesed on aktiivsemad kui teised ning ühtlasi uurida, kuidas murda barjääre sportliku eluviisi ja koduse keskkonna vahel,» ütles Adidase kujundusmeeskonna üks juhtidest Josefine Aberg.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles