Silicon Valley testib kinnisvara piire: väikese maja eest küsitakse hingehinda

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: trulia.com

Ameerikas Silicon Valley piirkonnas tehakse iga päev ajalugu - nõudlus kinnisvaraturul on suur ning ka kõige väiksem objekt läheb põrguhinnaga müügiks.

Silicon Valley on Ameerika Ühendriikides California osariigis asuv piirkond. Tehnikamaailma mekaks tituleeritud territooriumil elamispinda nii lihtsalt juba ei leia. Selle, 1920. aastal valminud maja, üldpinnaga 83,3 ruutmeetrit, uued omanikud peavad aga arvestama üsna krõbeda investeeringuga.

2,6 miljoni dollari ehk veidi enam kui 2,24 miljoni euro eest müüki paisatud maja on ajarattast küll veidi räsitud, ent muidu igati elamiskõlblik elamu, vahendab nypost.com. Kahest magamistoast ja ühest vannitoast koosnev hoone on valgusrikas ning helge. 

Foto: trulia.com

«Minu arvates on see veidi ülehinnatud,» ütles kinnisvara vahendav maakler Laura McCarthy, täpsustades, et määratud hinnaklass olevat ta klientide tungiv soov. 

«Nad ei tahtnud seda liialt odavalt ära anda, seega otsustasid riskida ja vaadata, kui kõrgele ulatub prognoositav hinnalagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles