Fotod: kas sina maksaksid selle räämas maja eest 1,3 miljonit eurot?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: domain.com.au

Austraalias ligi 1,3 miljoni eest müüki paisatud majja saab siseneda vaid omal vastutusel. Avanev vaatepilt ei pruugi sellise hinnaklassi juures ootustele vastata.

Mahakandmisele kuuluvasse eramusse saab uudistama allkirjastatud lepingu korral ning sedagi vaid omal vastutusel. 

Foto: domain.com.au

Kolmest magamistoast ja ühest vannitoast koosnev maja on 15 aastat tühjalt seisnud. Ajarattast räsitud maja kõrge hinna on tinginud kaks asjaolu - asukoht ning linnavalitsuse nõusolek krundile kolmekorruselise hoone ehitada, vahendab homes.nine.com.au.

Foto: domain.com.au

«Halvim maja parimas piirkonnas,» iseloomustab kinnisvara vahendav maakler müüdavat objekti. Ajarattast räsitud eramu müügihind ei ole samas midagi ootamatut - on teiselpool ookeani veelgi suuremad õnnetusehunnikud, tänu väärt asukohale, hingehinnaga müügiks läinud.

Foto: domain.com.au

Kinnistu arengu- ja kasvuruumi arvestades võib sellest pikemas perspektiivis tõesti väärt investeering kujuneda. Kas aga sina, hea lugeja, maksaksid selle hooletusse jäetud hoone eest krõbedad 1,3 miljonit? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles