Fotod: kaks asjalikku korterit Tallinnas, mille saab osta pangalaenuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kui pangast laenu ei saa või ei taha võtta, ei tähenda see, et oma kodu peaks ostmata jääma. Leidub ka teistsuguseid võimalusi, kusjuures mõni müüja on valmis väga leebeid kokkuleppeid sõlmima.

1. Kahetoaline korter Kangru tänaval, 101 000 eurot

Foto: KV.EE

2008. aastal ehitatud majas pakutakse müügiks kahetoalist sisustatud ja heas seisukorras korterit. Omanik on valmis ostjaga sõlmima mitmesuguseid kokkuleppeid, sealhulgas on korter võimalik osta järelmaksuga: sõlmitakse korteri väljaostuõigusega üürileping, üürimaksed on järelmaksu kuumakseteks. Leping sõlmitakse notariaalselt. 

2. Kolmetoaline korter Õismäe teel, 89 600 eurot

Foto: KV.EE

Heas seisukorras korteri müügikuulutus on küllaltki napisõnaline. Kuulutuses seisab, et korteri saab endale osta järelmaksuga ja esimese sissemakseta ja seda otse omanikult. Kuid millised on täpsemad tingimused ja missugune leping ostja ja müüja vahel sõlmitakse, tuleb kuulutuse kontaktidelt üle täpsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles