Avatud uste päev jättis kinnisvara müüvale paarile halva maigu suhu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud uste päev Austraalias tõi ootamatu lõpplahenduse.
Avatud uste päev Austraalias tõi ootamatu lõpplahenduse. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Sidneyst pärit noorpaari üllatus oli suur, kui avatud uste päeva järel oma vannitoast ühe huvilise jäetud üllatuse leidsid.

Nädalavahetusel huvilistele oma kodu uksed avanud Sarah McGilvray ja James Couche ei osanud avatud uste päevalt suurt midagi oodata. Noorte ootused olid täpselt sama tagasihoidlikud kui on nende maja. Tutvumispäev nende kodus paraku nii sujuvalt ja diskreetselt ei möödunud. 

Koju naasnud Sarah mõistis juba esimese pooltunni järel, et miski nende kodus on valesti, vahendab news.com.au. Esmalt närbunud lõikelilli kahtlustanud naise järgmised sammud viisid ta vannituppa, kust avanev vaatepilt ütles rohkem kui sada sõna. 

Tutvumispäeval noorte tualettruumi külastanud inimene oli jätnud endast maha tohuvabohu, mis ei kannata ei trükimusta, ei kriitikat. Koduomanikud piinlikkusse seisu jätnud inimene oli küll üritanud enese jälgi kustutada, ent jätnud sellega endast maha veelgi suurema korralageduse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles