Fotod: neli soodsat üürimaja Eesti ägedates suvituspiirkondades

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Suvepuhkuste aeg on käes ja kui endal mõnusas suvituskohas kinnisvara pole, tuleb seda üürida. Siin on neli pakkumist, mis hinge kinni ei võta.

Otsisime välja üürikuulutused, mille ööpäevahind jääb alla saja euro. See annab ka siis, kui rahakott puuga seljas pole, võimaluse vähemasti päevaks-paariks aeg maha võtta.

1. Maja Narva-Jõesuus, 50 eurot ööpäev

Foto: city24.ee

Kolmetoalise maja mõnusas suvituspiirkonnas Narva. Väga korralikult sisustatud majas on olemas kõik mugavused, mis üheks muretuks suvepuhkuseks vajalikud. Aega saab veeta ka õues.

2. Õdus suvemaja Käsmus, 65 eurot ööpäev

Foto: KV.EE

Juunis ja augustis on Käsmus võimalik üürile võtta Neeme teel asuv suvila. 90-ruutmeetrises majas on neli voodikohta ja kuulutuse väitel ka kõik mugavused. Maja on heas korras. 

3. Terrassiga suvekodu Pärnu mererannas, 70 eurot ööpäev

Foto: KV.EE

Kuuele inimesele sobilik terrassiga suvekodu Pärnus mere lähedal on puhkamiseks loodud: kui ilm kehvapoolne ja randa ei saa, saab nautida saunamõnusid. Võimalik üürida ka pikemaks ajaks, hind kokkuleppel.

4. Suvemaja Saaremaal, hind 90 eurot ööpäev

Foto: KV.EE

Saaremaal Nasval jõe ääres antakse üürile täiesti uus suvemaja, milles kolm tuba. Mugavalt mahub ööbima neli inimest, kuid magamiskohti saab juurde tekitada veel päris mitu. Tegemist on väga stiilse suvituskohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles