Igapäevane tarbeese on tänu odavmööblipoele kujunenud trendihitiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ikea

Rootsi mööbligigant IKEA tootefotod on lisaks tohutule silmailule oluliseks inspiratsiooniallikaks nobenäppudest sisustusgurudele.

IKEA tootefotod inspireerivad ning jagavad nõuandeid, mida sisustuskauge inimene esmapilgul kohe hoomatagi ei mõista. Uus, IKEAst inspireeritud, sisustustrend sillutab nimelt teed riidepuudele ning seda riidekapist välja.

Foto: All Things Eslie

Ülesehituselt lihtsast ning taskukohasest riidepuust on saanud nimelt iluasi, mida ei tasu oma seintel häbeneda. Vaikselt pead tõstev trend on sealjuures igati taskukohane, andes rohkelt mänguruumi kuldsete kätega nobenäppudele. 

Foto: IKEA

Lisaks esteetilisele poolele on tähena taevasse sööstval trendil ka oma praktiline külg - riidepuud on väärt alternatiiviks pildiraamidele ning ajalehehoidjatele. Neist saab luua omaette kunstiteoseid ning lisada põnevaid lahendusi muidu üksluisele toaseinale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles