Vannitubade sisustamisel kehtib täiesti uus reegel (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kui veel hiljuti osteti vannitoa sisustus võimalikult silmatorkamatu ja praktiline, siis tänaseks päevaks on lood hoopis teised.

Vannituba pole enam ruum, kus hommikul kiired hügieeniprotseduurid ette võtta ja see siis ülejäänud päevaks unustada. Vannitoas lõõgastutakse, tehakse iluprotseduure ja võetakse endale aega. See kajastub ka sisustuses.

 

A post shared by My Happy Day (@myhappyday_) on

Kui siiani oli vannitubade sisustus hästi praktiline, siis üha enam leidub pesuruumides elemente, mis seni on olnud omased pigem eluruumidele, näiteks elu- või magamistoale. 

Mööblina eelistatakse üha enam esemeid, mis ei ole spetsiaalselt vannitubade jaoks kujundatud. Kummutid, abilauad, tugitoolid ja väikesed diivanidki leiavad üha sagedamini tee pesuruumidesse. 

 

A post shared by Design (@homedesignerrr) on

Vannitoa elavdamiseks kasutatakse aksessuaare, tihti hoitakse seal lõikelilli, aga akna ja piisava valgustuse olemasolul ka potililli. 

 

A post shared by Judith - Blogger (@huizedop) on

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles