Võõra auto oma sissesõiduteelt leidnud naine ei saa seadusesilma peale loota

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: JCB Prod / PantherMedia / JCB Prod

Võõra auto oma sissesõiduteelt leidnud naine on nurka surutud - seaduse silmis pole naisel piisavalt õigusi, et lasta auto oma kinnistult teisaldada.

Suurbritannia Hulli linnakeses elav Natalie Robbins on sealses seadusandluses ja linnaametnike ükskõiksuses pettunud. Võõra inimese auto oma sissesõiduteelt leidnud naine ei saa loota ei seadusesilmale, ei iseenda asjatundlikkusele. Seadus seisab naisest kõrgemal, nagu rõhutasid Robbinsi väljakutse peale saabunud politseinikud.

Robbinsi telefonikõne peale saabunud konstaablite sõnul võib naine auto teisaldamise eest kriminaalkaristuse kaela saada, vahendab dailymail.co.uk. Korravalvurid manitsesid Robbinsit autot liigutama vaid juhul, kui see autot ei kahjusta, vastasel juhul mõistetakse talle ka selle eest karistus. Linnavõimude sõnul ei saa nad nimelt valesse kohta pargitud autot hüljatud autona käsitleda, seda ka juhul, kui sõiduauto peaks teiste juhtide ligipääsu piirama. 

Robbinsil pole õrna aimugi, kellele auto kuuluda võiks. Nurka surutud naisel ei jää muud üle kui paremat homset oodata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles