Amazoni kuller järgib punktipealt uksemati juhiseid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Texase kulleripoiss.
Texase kulleripoiss. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Texasest pärit kulleripoiss juba teab, kuidas oma kandi inimestele vastu tulla ning inimestel naeratus näole võluda. 

Vanessa O'Shea ukseesist kaunistab üks õige huvitava sisuga uksematt. Turvakaamera salvestisi uurinud naise üllatus oli aga suur, nähes kuidas ukse taha ilmunud kulleripoiss talitab täpselt uksematil oleva juhise järgi.

«Palun peitke pakisaadetised mu abikaasa eest ära,» on kirjas O'Sheade pere uksematil. Valvekaamera salvestiselt on näha, kuidas teadet lugenud kulleripoiss kuulekalt käsklust täitma asub, vahendab nypost.com. Käskjalg leiab kohemaid naise peidukoha, jätab pakisaadetise verandal oleva toolikese taha ning lahkub jälgegi jätmata. 

Sõnakuuleliku kulleripoisi üritus paraku päris asja ette ei läinudki. Uksel oleva külalise kohta teate oma mobiiltelefoni saanud perepea sai nimelt kulleripoisi tegemistest haisu ninna. Ebaõnnestunud katsest hoolimata ei paista Vanessa kiidusõnadel seevastu otsa ega äärt olevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles