Naine avastas abielulahutuse järel, et on 15 kinnistu omanik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terve oma elu palgapäevast palgapäevani elanud austraallanna elu on taas muretu.
Terve oma elu palgapäevast palgapäevani elanud austraallanna elu on taas muretu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Terve oma elu palgapäevast palgapäevani elanud austraallanna üllatus oli suur, kui lahutusprotsess tema kinnisvaraportfelli 15 kinnistu võrra täiendust tõi.

Abielulahutus tõi kopsaka täienduse Joanne'i kinnisvaraportfelli. Aastakümneid üsna tagasihoidlikku elu elanud naisterahvas ei pea enam mitte ühtegi näguripäeva mööda saatma, kuna on saanud lahutuse tulemusena ühtekokku 15 kinnistu omanikuks.

Joanne oli kõik oma abikaasaga koosveedetud aastad üsna kesist elu elanud, vahendab news.com.au. Majapidamise eest hoolitsenud naisel ei olnud kunagi raha jalaga segada. Vähemalt selline oli tema arusaam. 

Vaoshoitud naise elu muutus aga päeval, mil ta otsustas lahutuspaberid sisse anda. Austraalia Kullarannikul elava naise seljatagune on nüüd igal juhul kindlustatud ning lahutava naise tulevik on helgem kui eales varem.

«Ma sain alles lahutuspabereid sisse andes teada, et olime 15 kinnisvaraobjekti omanikud ning, et meie pangakontodel oli oluliselt rohkem raha, kui võinuks arvata,» ütles Joanne väljaandele. Naine tundis end kõikide nende aastate järel petetuna ning ei suutnud uskuda, et oli sunnitud niivõrd kaua, niivõrd kesistes tingimustes elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles