Pereema sotsiaalmeedia postitus heidab valgust koduperenaiste peamisele murelapsele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paaritute sokkide müsteerium.
Paaritute sokkide müsteerium. Foto: Angelika Bentin / PantherMedia / Angelika Bentin

Austraalia pereema Facebooki Mums Who Clean (tõlkes: emad, kes koristavad) grupis jagatud pilt paaritutest sokkidest on lumepalli kombel veerema läinud.

Debbie Harvey-Price on pereema nagu iga teine. Ka tema maadleb nädalast-nädalasse paaritute sokkidega, mis kipuvad pesujärgselt kaaslaseta jääma. Selgub, et paaritud sokipaarid põhjustavad rohkem meelehärmi kui võinuks arvata.

Naise Facebookis jagatud postitus on sotsiaalmeedias lumepalli kombel veerema läinud ning toonud taas päevakorda paaritute sokkide müsteerimi, vahendab honey.nine.com.au. 

«Ma olen kindel, et mu pesumasin muutub teatud aja tagant näljaseks ning kustutab oma nälga sokkidega,» naljatles pereema Facebookis avaldatud postituses. 

Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Kus mure kõige suurem, seal üldjuhul ka abi kõige lähem. Naise sokisaaga sai tänu kümnetele kaasaelajatele rohkelt poolehoidu ning pead kokku pannes jõuti viimaks ka selgusele, kuhu kõik sokid põgeneda võiksid. 

Foto: Facebook kuvatõmmis

«Kontrolli oma pesumasina alumist osa. Vaata, ehk saad selle liistu sealt lahti lahti, sokid on ilmselt pesutrumli all,» soovitas üks grupi liikmetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles