Elamumajanduse tippkohtumine: Eesti hakkab homsest renoveerimistarkust jagama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elamumajanduse tippkohtumine Tallinnas.
Elamumajanduse tippkohtumine Tallinnas. Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

6-8. juunini toimub Tallinnas elamumajanduse tippsündmus, kus esmakordselt saabuvad ühisele kokkusaamisele kolm kõige mõjukamat elamuvaldkonna ühendust: Euroopa elamuorganisatsioonide ühendus Housing Europe, ÜRO Euroopa Majanduskomisjoni Elamu-ja Maamajanduskomitee ning Rahvusvaheline Elamukooperatiivide Liit.

Tallinnas 6.–8. juunini toimuva Housing Europe üldkogu raames saabub Eestisse ligi 100 elamuvaldkonna tippjuhti ja eksperti üle maailma. 

Tippkohtumise avapäeval võetakse luubi alla muutused elamumajanduses, päevakavasse mahub lisaks ka mitme Tallinna innovatiivse projektiga tutvumine. Tippkohtumise avapäevale järgneb neljapäeval toimuv rahvusvaheline konverents «Digitaalsed linnad – elamisväärsus ja taskukohasus». Konverentsi peakõnelejaks on tehnoloogiavaldkonna eestkõneleja ja endine Nokia disainiosakonna juhataja Adam Greenfield.

Lisaks Greenfieldile astuvad Euroopa konverentsil üles ka Arhitektuurikeskuse juht Raul Järg, Eesti  majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Jüri Rass, Tallinna abilinnapea Eha Võrk ning mitmete Euroopa elamuühenduste esindajad. Osalejaid tervitavad Euroopa elamuorganisatsioonide ühenduse Housing Europe president Cédric Van Styvendael, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, Tallinna linnapea Taavi Aas ja Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimees Andres Jaadla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles