Naine pidi naabri survel äsjavalminud terrassi lammutama (6)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com / SWNS.com

Pereema on sunnitud oma tuhandeid eurosid maksnud terrassi madalamaks tegema, sest naaber kaebas tema peale kohalikule omavalitsusele.

59-aastane briti majaomanik Winefrede Duffy on täiesti nõutu: äsja sai valmis ligi 3000 eurot maksnud terrass, mille ehitamise ta oli naabritega kooskõlastanud. Halliks võõbatud klaaspiirdega õuetuba sai ilus, täpselt nagu naine oli lootnud. Kuid siis algasid jamad, vahendab Daily Mail. 

Duffy terrass pärast ümberehitust.
Duffy terrass pärast ümberehitust. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Nimelt avastas naaber, et Duffy terrass on maast 70 cm kõrgusel - kohaliku omavalitsuse ettekirjutuste järgi tohib ehitusloata püstitada aga vaid maast kuni 30 cm kõrgusel asuva terrassi. 

Kohalikku omavalitsusse tehtud kaebuse alusel kutsuti naine kohtusse, kus ta end süüdi tunnistas. Naine peab maksma kokku ligi 400 eurot menetluskuludeks. 

Samuti tuli naisel lasta terrass uuesti madalamaks ehitada, mis maksis talle samuti ligi 500 eurot.

Terrassi madalamaks ehitamine.
Terrassi madalamaks ehitamine. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Duffy on väga pettunud, sest enda sõnul pühendas ta naabrid terrassiehitusse detailselt ja andis ülevaate ka mõõtudest. Siis ei kaevanud keegi, et terrass tuleb kõrgem kui lubatud. 

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles