Oma lihase poja poolt tühjaks riisutud vanemad saavad majaehitusele viimaks punkti panna

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Omaenese poja varguse ohvriks langenud vanemad saavad pärast viis aastat kestnud lahingut oma maja viimaks lõpuni ehitada.

Viis aastat tagasi 50 000 Austraalia dollarist ehk 32 203 eurost ilma jäänud Tony ja Jill Lewise õuel terendab taas päike. Pangaga lõputut lahingut pidanud abielupaarile on lubatud kompensseerida varganäost poja näpatud summa. 

Viis aastat tagasi vanematekoju sissetunginud Russel võttis lisaks väärisesemetele ka vanemate panga- ja isikukoodid, et asuda seejärel nende pangakontosid tühjaks tegema, vahendab news.com.au. Kahe kuu jooksul suutis mees toona kõik vanemate säästud enda hõlma alla poetada.

Aastaid väldanud õudusunenägu, olenemata panga viis aastat hilinenud vastutulelikkusest, on jätnud paraku kustutamatu jälje vanemate südameisse. Kolmeks aastaks pokri pistetud Russelit ei soovi vanemad enam iial näha. Küll aga rõõmustab abielupaar asjaolu üle, et saavad viimaks poolelijäänud maja lõpuni ehitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles