Aastaid tagasi kodu soetanud mees avastas, et ta maja ei kuulugi talle

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Uus-Meremaalt pärit mehe süda jättis õige mitu lööki vahele, kui ukse taha ilmunud politseinikud teatasid, et mehe kodu ei kuulugi tegelikult talle. 

Nigel Rothsay ei suutnud oma kõrvu uskuda - 2012. aastal kodu soetanud mees ei olnudki paberite järgi oma kodu omanik. Mehe omandisse kuulus hoopis üleaedse kinnisvara ja vastupidi. 

Mees kuulis veidrast asjaolust politseireidi käigus, kui võimud metamfetamiini omamise kahtlustusega mehe koju tungisid, vahendab nypost.com. Narkootilist ainet mehe kodust ei leitud, küll aga tuli välja üks õige veider asjaolu. Selgus, et arvukate kinnisvaratehingute virr-varris olid vahetusse läinud Rothsay ja ta naabrimehe kinnistud. 

Kinnisvara vahendanud ettevõtte sõnul oli mehe algne koduostuleping igati korrektne ja õiguspärane. Küll aga olevat üks müügiga seotud osapooltest sellesse kaks kuud hiljem teatud korrektuure teinud, mis ajaski kogu paberimajanduse nihkesse. 

«Ma ei suuda seda siiamaani uskuda. Mu elu on mitmeks kuuks pausile pandud,» ütles Rothsay väljaandele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles