Fotod: Läänemaal pakutakse müügiks Eesti kohta ainulaadset suvekodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Läänemaal Nõval on müügile tulnud klassikalise suvila uusversioon, tõeliselt vinge koht puhkamiseks, millele vastast siinse riigi piiride seest annab leida. 

45-ruutmeetrise modernse majakese kuulutus on samuti lugemist väärt: «Saage palun tuttavaks - Suvila 2.0! Suvila 2.0 ei ole tüütu kohustus vaid vabadus. Ei mingit peenramaa kaevamist ega marjapõõsa istandust. Loodus sinu ümber varustab sind, kuid ei kohusta. Kasemahl, sirmikud, metsmaasikad, vaarikaid ja mustikaid – see on sinu võimalus!».

Foto: city24.ee

Kas juba ei teki tunnet, et see koht peaks tõesti sulle kuuluma? Meil tekib!  Selles majas ja teda ümbritsevas aias on tõesti olemas kõik, mida eluks vaja, ja puudu kõik, mis puhkuse juurde käima ei peaks. Majas on saun, soojuspumbaga küttesüsteem ja videovalve. Aias laiutab mõnus kümblustünn.

Foto: city24.ee

Kui pere on suur või kui sõpru on palju saad elamist laiendada – üle hektari suurune metsane elamumaa võimaldab sul soovi korral ehitada kinnistule ka suurema maja. Võimalus osta ka kõrval asuv kinnistu.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Suvilas saab sees olla nii suvel kui talvel: külmal ajal saab majas kütte juba linnast sõitma hakates sisse lülitada. Ligipääsu tagab aastaringselt hästi hooldatud tee.

Foto: city24.ee

Eesti kauneima liivarannani jõuad mööda ajaloolist Peraküla kiviteed jalgrattal 10-15 minutiga. Lisaks merele on läheduses ujumiseks liivapõhjaga maaliline rabajärv, kus vesi on soe juba mais. Unikaalne maastik vägevate kivirahnudega, põlismets ja suur kõrguste vahe teevad selle kinnistu väga eriliseks.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles