Väiksema korteri mõõtu maja eest küsitakse ligikaudu miljon eurot

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enam kui miljon eurot maksev maja.
Enam kui miljon eurot maksev maja. Foto: Chris Carlson / AP / Scanpix

Kinnisvarahinnad langemise märke ei ilmuta, vastupidi: need kerkivad järjest ulmelisemaks, nagu väga ilmekalt näitab ühe pisikese maja hind.

Lõuna-Californias küsitakse ühe 55-ruutmeetrise ühe magamis- ja vannitoaga maja eest ligikaudu miljon eurot, vahendab Fox News. 

Laguna Beachis ehk mere vahetus läheduses asuv maja on müügil teist korda: esimesel katsel sooviti selle eest saada 1,1 miljonit, kuid tehinguni ei jõutud. Nüüd on hinda pisut langetatud ja maja maksab veidi alla miljoni.

1941. aastal ehitatud maja on kena väljanägemisega ja heas asukohas ning maja müütava maakleri Gary Boiseni sõnul olnud sama perekonna käes enam kui 50 aastat. Selle eest on järjepidevalt ja hästi hoolitsetud.

Maakleri hinnangul tahavad uued omanikud maja tõenäoliselt pisut kaasajastada, kuid see on ka enam-vähem kõik, mida sellega ette võtta saab: lammutamine ja uuesti ehitamine ei läheks ilmselt läbi, sest ehitusseadus on piirkonnas tublisti muutunud ja ehitusluba saada ilmselt ei õnnestuks.

Vaata fotosid majast SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles