Pitskardinad oleks mõistlik taas kasutusele võtta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Pitskardinatel on meie kodudes taas oma kindel koht ja seda paaril väga mõjuval põhjusel.

Vanaemaaegsed pitskardinad kuuluvad praegu paljudel parimal juhul suvekodu juurde, aga tegelikult oleks aeg need ka põhikodus taas kasutusele võtta, seda eriti suvel, soovitab Apartment Therapy. Miks? Kohe vaatame.

1. See hoiab putukad eemal

Pitskardin lahendab igavese probleemi, kus avatud akendega igasugu tüütud sumisejad ja sääsedki otse tuppa pääsevad. Enamik putukaid pole nii osavad, et end seina ja kardina vahelt tuppa navigeerida, niisiis kaitseb pitskardin edukalt tüütute külaliste eest. Kui soovid, võid pitsi ka raamile tõmmata ja sellest eriti romantilised suvised aknakatted valmistada.

2. See pakub privaatsust

Pitskardinale on raske vastast leida, kui tahad ruloo üles tõmmata, külgkardinad kõrvale lükata, aga siiski väljast tulevale pilgule toas märkamatuks jääda. 

Kindlasti ei sobi pitskardin igasse interjööri, aga eriti suvisel ajal tasuks sellega küll julgemalt mängida. Ja kindlasti, kohe päris kindlasti, sobib pitskardin maakodude ukseavadesse, et suvel uksi pärani hoida nagu vanal heal ajal. 

Foto: VidaPress
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles