Kodu sissemakseks raha kogunud mehe pangakonto kaaperdati

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A Mastercard logo is seen on a credit card in this picture illustration August 30, 2017.   REUTERS/Thomas White/Illustration
A Mastercard logo is seen on a credit card in this picture illustration August 30, 2017. REUTERS/Thomas White/Illustration Foto: THOMAS WHITE / REUTERS

18 kuud raha kõrvale pannud John Machini pangakonto kaaperdati kolm nädalat enne müügiperioodi lõppu. 

Cheshire'i krahvkonnast pärit John Machin oli poolteist aastat ränka vaeva näinud, et oma endine elukaaslane nende kaasomandis olevast korterist välja osta. Kolm nädalat enne müügiperioodi lõppu tehti aga mehe pangakonto tühjaks. Mees oli ilma säästetud 17 122 eurost ning lootusest kunagi kahe peale soetatud kodu endale saada.

Jõusaali omanikust 34-aastase Machini pangakonto suleti 14. mail, mis tähendas, et mehel puudus ligipääs oma e-panka ning lisaks ka ülevaade klientidelt laekuvatest tasudest, vahendab thescottishsun.co.uk. Machin elas mõnda aega peost suhu, laenates raha sõpradelt-tuttavatelt. 

Kelmide ohvriks langenud mees ei jätnud aga oma võitlust ning pöördus TBS panganduskontserni pettuste osakonna poole, mille esindaja lubas 48 tunni jooksul loosse veidi selgust tuua. Kaks nädalat hiljem oli mees oma raha küll täies ulatuses tagasi saanud, ent ligipääs oma kontole puudub tal tänase päevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles