Uimastisõltlased muutsid manala teel näitlejatari keldri narkolaboriks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margot Kidder ja Christopher Reeve 1987. aasta filmis «Superman IV: The Quest For Peace»
Margot Kidder ja Christopher Reeve 1987. aasta filmis «Superman IV: The Quest For Peace» Foto: Supplied by Capital Pictures / Supplied By Capital Pictures/Scanpix

Supermani filmidest tuntud näitlejatari kodu muudeti naise viimse tunni eel narkolaboriks ning viidi kõik, mis vähegi hinnaline.

Suure südamega Margot Kidderi viimased elupäevad ei möödunud kuigi lilleliselt. Ülemöödunud nädalavahetusel lahkunud näitlejatari kodu oli Livingstoni linna narkomaanide pideva terrori all.

Endistele sõltlastele ning eluraskustesse sattunud inimestele appi tõtanud näitlejatar oli nimelt saanud ise väärt sihtmärgiks narkomaanidele, kes naise lahkust ja õilsameelsust meeleldi ära kasutasid, vahendab dailymail.co.uk. Lisaks Kidderi keldrisse rajatud metamfetamiini laborile, käisid sõltlastest huligaanid ka pidevalt naise vara ja väärisesemete kallal.

«Margie ei osanud kuigi hästi inimesi hinnata,» märkis keskkonnaaktivist Louisa Willcox, kes on Kidderiga viimased 30 aastat tuttav olnud. Inimestele head soovinud naise silmad olid viimastel aastatel tõepoolest pimedad - küll ei aidanud sõprade manitsused, küll ei osanud kohati veidi naiivne naine ise oma eksimustest õppust võtta. 

«Ta võttis narkomaanid enda juurde soovist neid aidata, nemad aga lihtsalt kasutasid tema suuremeelsust ära,» märkisid lahkunud naise sõbrad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles