Vanemad läksid kohtusse, et oma täisealine poeg kodust välja tõsta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsega kohtuteed käinud vanemad said kauaoodatud võidu.
Lapsega kohtuteed käinud vanemad said kauaoodatud võidu. Foto: Sebastian Duda / PantherMedia / Sebastian Duda

New Yorgi abielupaaril sai oma päevavargast pojast kõrini. Lausa nii kõrini, et pidid oma 30-aastase pojaga kohtuteed käima.

Mark ja Christina Rotondo pidid oma sõna maksma panema. Kodust lahkumast keeldunud Michaeli moosimiseks ja ärarääkimiseks olid vanemate ideed otsa saanud ning ei jäänud muud üle, kui oma lihane poeg kohtusse kaevata.

Rotondode perepead olid tõepoolest kõike proovinud - küll anti Michaelile aega, et välja kolida, küll utsitati meest tööd otsima, küll lubati teda rahaliselt toetada, vahendab realestate.com.au. Poeg aga keeldus pesast lahkumast. Seda kuni päevani, mil lauale prantsatas kohtukutse mehe vanematelt. 

Michael aga ei jätnud oma jonni ning üritas ka veel kohtuseinte vahel leida mooduseid, kuidas oma lapsepõlve pikendada. Kohtus narri mänginud Michael ajas lõpuks ka kohtunikul kopsu üle maksa, kes andis viimaks korralduse mees oma vanemate kodust välja tõsta.

«See on tõesti ennekuulmatu ja ebaõiglane,» ütles «isehakanud ärimehest» Michael, kes muuseas on ka ise lapsevanem pojale, kelle hooldusõigustest on mees paraku ilma jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles