Rahaka ärimehe endine abikaasa elab lastega viletsates tingimustes

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Lõbujanuse kinnisvaraärimehe lahutatud naine elab siiani mehega samas majas, kuid väga nappides tingimustes. Tema ekskaasa jagab märksa suuremat elamispinda uue kallimaga.

Kinnisvaraärimees Robert Tchenguiz elab Londonis neljakorruselises uhkes majas. Ta jagab eluaset oma uue naise, eksnaise ja esimese abielu lastega. Viimased aga elavad väga kehvades tingimustes, vahendab Daily Mail.

Heather Bird läks Tchenguizist lahku umbes kümme aastat tagasi, aga ametlikult lahutanud nad ei ole, mis tähendab, et ka igasugune varajagamine on tegemata. Niisiis elab naine luksusliku maja esimese korruse ühes väikses magamistoas, millel on tilluke eesruum, kus tema ja Tchenguizi lapsed mängida saavad.

Selle kahe ruumi vahel Birdi ja tema laste elu jagatud ongi. Magamistoas on naisel väike lauapliit, veekeedukann ja külmik. Ta sööb samas toas, kus magab. 

Paljude jaoks on säärane elu igapäevane, aga Bird on harjunud muuga: tema eksmees, kes on tänaseks suure osa oma varandusest kaotanud, oli kunagi väga edukas. 

Bird tõdeb, et eksmees veenis teda omal ajal mitte lahutama. «Kui ma oleksin oma advokaate kuulanud ja lahutanud, oleksin ma saanud vähemalt kümme miljonit dollarit. Nüüd ei saaks ma midagi. Robertil pole raha,» sõnab Bird. 

Niisiis ongi kõik kolm - Bird, tema eksmees ja tolle uus naine - vangistatud luksuslikku linnamajja veidratesse tingimustesse. 

Vaata fotosid SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles