Krüptovaluuta toetuseks: New Yorgi maja saab soetada vaid krüptoraha eest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realtor.com

Susan Vanech soovib oma maja müües avaldada toetust krüptoraha kaevuritele ning jõuda seeläbi sihtgrupini, mis jääks naise sõnul harilikul juhul tähelepanuta.

445,9-ruutmeetrine maja New Yorgis ei ole midagi ülemäära luksuslikku, ent samas ka mitte midagi eemaletõukavat. Maja müüv 47-aastane Susan Vanech on kinnisvara müüki kaasanud oma krüptoraha eksperdist vanema venna Bobi, kelle idee valguses maja eest hoopis bitcoine ja Ethereume küsitakse. Maja müügihinnaks on määratud 250 bitcoini või 3030 Ethereumi, mis 17. mai seisuga, olgu täpsustuseks öeldud, peaks olema väärt veidi rohkem kui 1,7 miljonit eurot.

Foto: realtor.com

«Krüptoraha näol on tegemist likviidse vahendiga, mida saab igal ajahetkel vahetada klassikalise valuuta vastu,» põhjendas Bob Vanech müügitaktika valikut.

Susan Vanechi sõnul on krüptorahasse investeerijad üsna riskialtid inimesed, kellele meeldib pea ees vette hüpata ning kastist välja lahenduste kasuks otsustada, vahendab nypost.com. Naine on veendunud, et eramu uus omanik saab olema just seda masti inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles