Turvakaamera video: elumaja süttib välgutabamusest põlema

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Selle nädala esimeses pooles Floridas tegutsenud äikesetorm mõjus ühele majale eriti karmilt: Daytona Beachil välgutabamuse maja süttis välgutabamusest põlema.

Üle tänava elav Cindy Holt, kelle kodu turvakaamerasse välgutabamus jäi, ütleb, et asi juhtus 15. mail kella kuue paiku õhtul ja pauk oli tohutu. Esialgu arvas naine, et tema just koju saabunud abikaasa sõitis vastu garaažiust, kuid kui nad üle tänava elava pere maja katuselt suitsu tõusmas nägid, said nad aru, et tegu on välgutabamusega.

Ümberkaudsed elanikud kutsusid kohe välja päästjad, kes saabusid sündmuskohale väga kiiresti ja hoidsid ära katastroofilise põlengu. Eramu elektrisüsteem sai siiski korralikult räsida, interneti- ja telefoniühenduse kaotasid kõik ümberkaudsed majapidamised.

Maja välisilme välgutabamusest väga kannatada ei saanud, kuid garaažiuksel ja katuseräästal on siiski äratuntavad jäljed. Majaelanikud ise õnnetuse toimumise hetkel kodus ei olnud ja pole siiani kahjudest täpset ülevaadet saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles