Inglise naise tagahoovist leiab Osama Bin Ladeni isale kuulunud lennuki viimse puhkepaiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuki kokpit.
Lennuki kokpit. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Osama Bin Ladeni isale kuulunud lennuki kokpit on leidnud viimse puhkepaiga ühe Suurbritannia naise tagahoovis.

Dominie 125 Hawker lennuki, mis omal ajal kuulus nii Richard Burtonile, Elizabeth Taylorile kui ka Osama Bin Ladeni isale, kokpit on leidnud oma viimse puhkepaiga inglanna Rhiannon Reynoldsi tagaaias ning seda ennekõike tänu naise lennuentusiastist kihlatule.

«Ma ütlesin talle, et ühel päeval kavatsen ma selle lennuki ära osta ja selleks läheb mul tema tagaaeda vaja,» meenutab Reynoldsi kallim 41. aastane Dean Smith. 

Mehe soetatud kolmetonnine kokpit kuulub 1960. aastatel valminud Dominie 125 Hawker lennukile ning nõudis Smithilt ligikaudu 5718 eurost investeeringut, vahendab walesonline.co.uk. Lennuhuvilisel mehel kulus ühtekokku 12 tundi, et lennuki kokpit selle esialgsest asukohast, Yorkshirest, Lõuna-Walesisse toimetada.

Küsimusele, kuidas proua Reynolds tagahoovis olevale lennukile reageeris, vastas naise kallim aga lihtsalt ja konkreetselt: «Tema näeb seda lihtsalt kui üht suurte poiste mänguasja».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles