Fotod: paar ehitas tööriistakuurist väga mugava kodu (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.dwell.com

Kui väga suuri nõudmisi ei sea, võib suvekodu rajada ka õige tagasihoidlikku majakesse. Mis ei tähenda, et kodu ise kuidagi kehvapoolne olema peaks.

Ameeriklased Natasha Lawyer ja Brett Bashaw said üsna kiirelt aru, et kodulinna Seattle´isse neil meelepärast kinnisvara ostada ei õnnestu: nad lihtsalt ei jaksa seda teha. Niisiis soetas paar Vermonti maatüki ja ostis sinna peale tööriistakuuri, mille nad koduks ehitasid, vahendab sisustusportaal Dwell.

Tehasemajake, mille nad krundile ostsid, on väga algeline: sellel puudub soojustus, küte, torustik - absoluutselt kõik eluks vajalik. Tegemist on pesuehtsa kuuriga ja selleks see ka mõeldud on.

Foto: www.dwell.com

Kuna külmad ilmad surusid peale, tuli paaril kiiresti tegutseda ja kuurist kodu ehitada. Et enne maaostu elas paar koduks kohandatud bussis, oli neil kiirremondi kogemus juba olemas - neid teadmisi ja oskusi rakendasid nad ka siin.

Esimese talve elasid noored torude ja veeta, vett veeti kaevust, kasutati kuivkäimlat ja pesemas käidi kohaliku linnakese jõusaalis. Nüüd, mil kevad käes, tegutsetakse täie hooga edasi. Selle aasta plaanis on mitmed suured ehitustööd, aga ka aiandusega tegelemine. 

Foto: www.dwell.com

Natasha ja Brett on igal juhul seda meelt, et kodu ei pea olema sadu ruutmeetreid suur: see peab lihtsalt õige tunduma. Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles